Friday, 18 December 2009

Jubah

Asalnya kami mencari jubah untuk dipakai Atiqah ketika konsert. Dia berlakon sebagai King. Jubah King mahal sungguh - aku tengok kat fancy dress mencecah 20 pound gak lah. Kami survey lah jubah lain. Jumpa jubah konvo di Toys R us .... ada promotion .. asalhnay GBP7.99 ... diskaun jadi GBP4.99. Kami rembat jubah ni dan jadikan jubah King (tanpa pakai mortar board dan selendang tu) .. kira kreatif la tu ... kemudian kami beli crown di Adsa GBP2.50 .. menjadi jugak lah.
Paling tidak nanti, jubah ini boleh dipakai bila dah tamat nursery!
Adik Azim pun mencuba jubah ni ... nampak cam okey jer!
... senyum menampakkan lesung pipit!

2 comments: