Sunday, 23 January 2011

Quality time ...

 Broughty Ferry, DUNDEE - Melawat castle ini yang baru kutahu ianya Free .. hampir tiga tahun tak tahu yg ianya free ... kali ini kami melawat castle ini ... terletak di pinggir kuala yg mana ada kapal besar yg merentasinya .. melihat senibinanya dan material yg ada, castle ini umpama satu kubu kawalan tentera marin .. yg mana aku tengok ada terowong bawa tanah yg mungkin ada laluan ke tempat strategik.
Atiqah dan Azim happy main-main kat luar rumah sebab la ni nak masuk Februari .. agak kami winter dah nak bye bye dah ni .. masuk spring pulak .. seronok gak kami dapat tengok dunia luar setelah lama berkurung di rumah ...

No comments:

Post a Comment